Mergi la conţinutul principal

Renault România la RDW

  • Duminică, 26 Mai - 10:00
  • Clădirea BCR din Piața Universității

#DesigningZOE, o expoziție capsulă unde participanții își pot desena și personaliza un Renault ZOE cu ajutorul unui perete digital de tip graffiti.

În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este #DesigningZOE, o capsulă unde participanții își pot desena și personaliza un Renault ZOE cu ajutorul unui perete digital de tip graffiti.

Aceştia au posibilitatea să își posteze „creațiile” pe Instagram și Facebook, le pot imprima și expune în zona dedicată.

Fondată în anul 1898, marca Renault a marcat istoria automobilelor. Astfel, Renault se clasează pe lista celor mai inovatoare companii din lume și reprezintă constructorul auto care a propus, în mod constant, cele mai multe inovații de la începutul istoriei automobilelor. Pentru Renault, inovație înseamnă design și dezvoltarea unei game de produse la prețuri accesibile și a unor servicii de calitate pentru clienți.

www.renault.ro