Mergi la conţinutul principal

Guest venues

Prezentat de george

25-26 mai - ÎNCOTROCENI

O comunitate dezvoltată în jurul unui cartier bucureștean devine hotspot pe harta Romanian Design Week în ultimul weekend de festival - Încotroceni - oameni, idei, povești.

Încotroceni a început ca un grup de inițiativă format din câțiva vecini, iar astăzi a luat forma unei asociații care crește constant. În ultimii ani, vecini de curte și de business s-au antrenat în promovarea și sprijinirea întregii comunități și identități a cartierului Cotroceni.

Vezi program

22 mai, 18:00 - CREATIVE TRIBE

CREATIVE TRIBE - HUB-ul BUSINESS-URILOR CREATIVE DIN INCINTA ISAF

O comunitate de business-uri creative își lansează primul eveniment comun în cadrul Romanian Design Week și așteaptă oamenii să îi cunoască pentru prima dată în formula CREATIVE TRIBE, pe calea Giulești 14, în incinta ISAF.

Vezi program

21 mai, de la 16:00 - INDUSTRIA BUMBACULUI – Bucharest Creative Cluster

Industria Bumbacului, spațiu industrial situat pe Splaiul Unirii 160, găzduiește astăzi Nod makerspace - spațiul de co-working și cel mai mare makerspace din România, alături de proiectul său de suflet, MATER – Prima bibliotecă de materiale din Europa de Sud Est, dar și o serie de business-uri creative, precum La Firul Ierbii – spațiu dedicat activării comunitare, Recul – teatru și școală de impro, Protohub – primul makerspace de ceramică 3D din România și Fabrica Gastrobar care își propune să unească sub cerul liber comunitatea de oameni activi-creativi.

Vezi program